Bidoul Arielle – zongora

e-mail: ariellebidoul@herceghalomisk.hu

Zenei tanulmányaimat három nyelven, két ország felsőfokú intézményein végeztem zongora, szolfézs-zeneelmélet, ének-zene tanári szakokon: Conservatoire Royal de Musique de Bruxelles, Koninklijk Conservatorium Brussel, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem. Ezen kívül számtalan mesterkurzuson és továbbképzésen vettem részt és veszek részt a mai napig. 2021-ben szakvizsgázott pedagógus mentorpedagógus szakterületen szereztem szakképzettséget a Kodolányi János Egyetemen Kiváló minősítéssel.

Harminc éves pályafutásom alatt minden korosztállyal foglalkoztam. Voltam „zenebölcsi” és „zeneovi” foglalkozások vezetője, gimnáziumi ének-zene tanár, egy felnőtteknek szóló zongoratanfolyam fejlesztője, miközben aktívan szerepeltem zongoristaként, valamint összművészeti rendezvényeket szerveztem.

1998 óta élek Herceghalmon, ahol mind a három gyermekem született. E miatt külön örülök, hogy a kezdetektől részese lehetek a HAMI csapatának, és hogy a zenélés örömét átadhassam a herceghalmi gyerekeknek.

Csuba-Szilaj Eszter – tűzzománc

e-mail: szilajeszter@herceghalomisk.hu

Hajdú Kornélia – szolfézs, zenetörténet, zongora

e-mail: h.kornelia@herceghalomisk.hu

Mayer Orsolya – néptánc

e-mail: mayer.orsolya@herceghalomisk.hu

Pávai Apor – jazz-dob

e-mail: pavaiapor@herceghalomisk.hu

Zenei tanulmányaimat klasszikus zongorán kezdtem a Tóth Aladár Zeneiskolában, majd később kezdtem ezzel párhuzamosan klasszikus ütőt tanulni. Ezután a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola, hangkultúra szakára jártam, majd az Etűd Zeneművészeti Szakközépiskolában jazz-dobot kezdtem tanulni. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-dob szakán szereztem diplomát.

A tanításban a kötelező technikai készségek mellett az improvizatív játék és a művészi hozzáállás elsajátítását tartom fontosnak. A széles spektrumú tananyagban mindezek párhuzamosan helyet kapnak, így a növendékek a dobolás különböző aspektusaival folyamatosan megismerkedhetnek.

A tanítás mellett különböző jazz, gyerek és popzenei együttesekben játszom, zenét írok, illetve színházi környezetben is dolgoztam, mint zeneszerző/hangszerelő.

Takács Dorka – furulya,fuvola

e-mail t.dorka@herceghalomisk.hu

Zombori László – kerámia

e-mail: zomborilaszlo@herceghalomisk.hu